1
2
3
4
5
6
Norover rørfornyer i hele Norge
1

Bunnledning rørfornyes i sin helhet

2

Gren freses opp med robot og grenforsterkning instaleres

3

Stammen/stigerøret rørfornyes helt opp til luftingen over tak

4

Grenforsterkning i alle gren

5

Dimensjonsendringer i gren løses uten problemer

6

Dimensjonsendringer på rørstrekk blir 100%

Rørfornying

Vurderer du å fornye avløpssystemet ditt? Da er du på rett sted! Hos Norover tilbyr vi profesjonell og pålitelig rørfornyingstjeneste som kan forvandle gamle og slitte avløpsrør til nye og holdbare rør med minimum 50 års levetid.

Hvorfor velge rørfornying?

  1. Langvarig holdbarhet: Med rørfornying kan vi forlenge levetiden til avløpssystemet ditt betydelig, 50 år, og du slipper bekymringer knyttet til stadige reparasjoner og utskiftninger.
  2. Miljøvennlig Alternativ: Rørfornying reduserer behovet for å produsere og installere nye rør, noe som betyr mindre avfall og belastning på miljøet sammenlignet med tradisjonelle metoder.
  3. Kostnadseffektivt: Rørfornying er ofte en mer kostnadseffektiv løsning sammenlignet med fullstendig utskifting av avløpssystemet, da det krever mindre tid og ressurser.
  4. Minimal Forstyrrelse: Vår rørfornyingstjeneste utføres med minimalt behov for graving og inngrep i din eiendom, noe som betyr mindre forstyrrelse og bryderi for deg.
  5. Profesjonell Utførelse: Vårt erfarne team av rørfornyere sikrer at rørfornyingen blir utført med høyeste kvalitet og presisjon, slik at du kan være trygg på resultatet.

Kontakt Oss

Er du interessert i å lære mer om hvordan rørfornying kan forbedre avløpssystemet ditt? Ta kontakt med Norover i dag for en uforpliktende samtale og en gratis befaring. La oss hjelpe deg med å sikre et effektivt og pålitelig avløpssystem for mange år fremover!