Om oss kan man si at vi er en ledende leverandør av tjenester innen vann og avløp i hele Nord-Norge

Om oss i Norover

Vi finner alltid en løsning!

Norover ble grunnlagt i 2015 og har raskt etablert seg som en ledende leverandør av tjenester innen vann og avløp i hele Nord-Norge. Med et sterkt fokus på kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet har vi bygget et solid rykte i bransjen.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til private, bedriftsmarkedet og offentlige instanser. Dette inkluderer rørfornying og gravefrie løsninger (nodig), høytrykksspyling av rør, slamsuging/tømming av tanker/kummer, rørinspeksjon, lekkasjesøk, tining av rør samt graving for utbedring av vann- og avløpsledninger, inkludert drenering av overflatevann og grunnvann.

Vårt team består av dedikerte fagfolk med lang erfaring og høy kompetanse innen vann- og avløpsbransjen. Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe våre kunder og være en pålitelig løsningspartner i enhver situasjon.

Vi setter kundenes behov først og garanterer arbeid av høyeste kvalitet, utført til avtalt tid. Våre dyktige ansatte tar utfordringer på strak arm og står klare til å åpne opp der det er tett, spyler der det er skittent og tømmer der det er fullt.

Du kan stole på oss – hos Norover finner vi alltid en løsning!